Usein kysyttyjä kysymyksiä

Täytyykö minun tietää, mitä organisaatiota haluan tukea kun lähetän ilmoituksen kiinnostuksestani?

Kyllä, valitset itse organisaation, jota haluat tukea. Jos et tiedä, mitä organisaatiota haluaisit tukea, voit aina kysyä työtovereiltasi, onko heillä ehdotuksia. Voitte myös liittyä yhteen ja lähettää ilmoituksen yhdessä.

Kuinka paljon minun on osallistuttava?

Osallistumisesi laajuus riippuu sinusta itsestäsi, organisaatiosta ja esimiehestäsi. Sille ei ole vaatimuksia, että paikalla pitäisi olla x tuntia, vaan voitte tulla paikalle silloin kun se teille sopii. Hankkeen kesto on 6-12 kuukautta, joten voit itse jakaa aikasi tämän ajanjakson aikana. Hankkeen aikana dokumentoitte ajoittain, kuinka osallistumisemme on auttanut sinua.

Minkälainen organisaatio voi hakea tukea?

VINCI-säätiö lahjoittaa rahaa vain hyväntekeväisyyteen, joten organisaation tai yrityksen, jota haluat tukea, on täytettävä tämä vaatimus.

Pitääkö minun olla työntekijänä VINCI -konsernissa?

Kyllä, sinun tulee olla työsuhteessa VINCI -konsernin pohjoismaissa toimivassa yhtiössä.

Kuinka paljon rahaa voin hakea?

Voit hakea 0-100 000 kruunua (SEK).

Sitoudunko johonkin kun lähetän ilmoituksen kiinnostuksestani?

Et. Kun lähetät ilmoituksen kiinnostuksestasi, otamme sinuun yhteyttä ja saat lisätietoja. Jos asia ei ole enää ajankohtainen, voit tietenkin perua kiinnostuksesi.

Voinko osallistua työajallani?

Työajalla osallistumisen hyväksymisestä päättää lähin esimiehesi.

Onko minun osallistuttava organisaation kautta?

Kyllä. Voimme vain tukea hyväntekeväisyysjärjestöjä tai yhdistyksiä. Emme voi tukea tiettyä henkilöä tai hanketta, jonka haluat aloittaa.

© Vinci Foundation 2022